Fizetés előre utalással

Ha ezt a fizetési módot választja, akkor a megrendelés leadását követően a megrendelés részleteiről összesítő emailt kap a regisztráció során megadott email címére. Itt feltüntetésre kerül az a bankszámla, ahová a megrendelése ellenértékét várjuk. Ebben az esetben ez az Budapest Bank. Számlaszámunk: 10102103-18620400-02003006. (Swift: BUDAHUH) vásárlás további részleteiről lsd. az ÁSZF ‘Vásárlás menete’ ide vonatkozó leírását.

PayPal fizetés

Mi az a PayPal? A PayPal a legbiztonságosabb internetes fizetési mód!
A PayPal egy olyan készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, amely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt fizetési mód.

Hogyan történik egy fizetés?
Amikor az Aromatika webáruházban kiválasztott digitális terméke(ke)t szeretné kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átléptetjük a PayPal oldalára, ahol két lehetősége van:

  1. Ha már rendelkezik PayPal fiókkal, csak be kell lépnie PayPal felhasználói nevével (ez az e-mail címe) és jelszavával, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynia azt.
  2. Ha még nem rendelkezik PayPal fiókkal, akkor először létre kell hoznia egyet. PayPal fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyájának adatait kell megadni! Amennyiben arra kíváncsi, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattintson a www.paypal.com oldalra.

PayPal fiók létrehozásakor bankkártyája adatait nyugodtan megadhatja, hiszen a bankkártyához tartozó számlát a PayPal csak akkor terheli meg, ha PayPal egyenlege nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez. A vásárlás további részleteiről lsd. az ÁSZF ‘Vásárlás menete’ ide vonatkozó leírását.