Slide background
Slide background
Slide background

Az Aromaterapeuták Magyarországi Egyesületének szakmai kiadványa

The official journal of the Association of Hungarian Aromatherapists

Kedves látogató! Az Aromatika magazin legújabb száma és a korábbi évfolyamok számai a webáruházban vásárolhatók meg. Köszönjük támogatásukat, amellyel az Aromaterapeuták Magyarországi Egyesületének munkáját is támogatják.

Az Aromatika egy olyan életmód és egyben szakmai e-magazin (kizárólag digitális formátumban megjelenő), amely az aromaterápiával, fitoterápiával, természetgyógyászattal hivatalosan foglalkozó szakembereknek szól de a téma iránt érdeklődőnek is élvezetes információ forrást jelent. Az Aromatika azoknak készül, akiket foglalkoztatnak a növények, az illóolajok, a természet és a természetes gyógymódok titkai, alkalmazásokat, recepteket és hasznos információkat gyűjtenének. Érdekes és érdekfeszítő témákat dolgozunk fel külföldi és hazai a témában jártas szerzők bevonásával. A magazinban található információk nem csupán a témával most ismerkedőknek, hanem a természetes gyógymódokat aktívan alkalmazó szakembereknek is hiteles forrást biztosítanak változatos témákban. Az Aromatika szeretettel várja szerzők és a témában már jártas szakemberek cikkeit, írásait, amelyeket szívesen megosztanának az érdeklődő nagyközönséggel.

MEGJELENT AZ AROMATIKA 4.4 téli száma! LETÖLTHETŐ A WEBÁRUHÁZBÓL.

Ha feliratkozik e-mail listánkra, akkor hamarabb jut a magazinnal kapcsolatos aktuális hírekhez. Ígérjük, hogy adatait harmadik fél számára nem adjuk át!

Hírlevél

A magazin e-kiadván, vagyis kizárólag elektronikus formában jelenik meg. Mi ezzel támogatjuk a természet fenntarthatóságát, azonban ha nyomtatott formában szeretné olvasni a magazint, akkor természetesen kiprintelheti.